Om Galleri BeArte

I dag er kunst i al sin skønhed og med alle dens nuancer vigtigere end før. I en verden, hvor alt går hurtigere og hurtigere, og de fleste indtryk stammer fra ustabile digitale billeder på sociale medier og nyheder, der gentager deres budskaber igen og igen, er kunst et særskilt rum, hvor alle mennesker kan finde et øjebliks ro fra alt det der omgiver os.

Kunst skal påvirke os umiddelbart mens den iagttages og den skal flytte vores graænser og udvide vores perspektiv. Når den gør det, så har den stor effekt og netop da, finder vi den reelle værdi af kunsten. 
Hver person påvirkes forskelligt af kunsten, og et bestemt kunstværk kan røre så dybt, at en iagttager straks vil have tårer i øjnene, og en anden vil kun mærke uro og finde irritation ved det. Men det er det, der gør kunsten så unik.

Hos Galleri BeArte finder du kunst fra hele verden skabt af samtidskunstnere. Vi søger det bedste blandt allerede etablerede kunstnere og nye up-and-coming unge talenter. Vi vælger ikke fra stilarterne, vi udvælger blandt det unikke. Vores topartister skal have deres egen signatur indgraveret på deres værker, da vi forventer, at deres baggrund og uddannelse blev erhvervet af dem fra de store kunstneres gamle teknikker. Signaturen skal være genkendelig, unik og innovativ, så kvaliteten af ​​kunstværkerne er klart for alle.

I vores portefølje findes både malerier og skulpturer. Vi står personligt inde for alle vores kunstnere og i bestræbelserne på at skabe det bedste for vores kunder, støtter vi vores kunstnere hver dag med inspiration og råd om trends og nye teknikker, lige som vi hjælper dem med, at få deres indre følelser og tanker illustreret og udtrykt gennem deres malerier og skulpturer. Kunstneren skaber, og vi er meget glade for at formidle resultaterne af deres skabelse.

Selv om det er kendt, at der efter kubismen ikke har været nye ledende skoler, stopper kunsten aldrig og vi ser og møder nye kunstnere hver dag, der påvirker os gennem deres unikke og vidunderlig kunst. Hos Galleri BeArte har vi personligt udvalgt de kunstværker, som vi med stor glæde tilbyder vores kunder. Kunst der er i stand til at vise og reflektere vores tid; Fortælle vores historie; Kunst, der giver os mulighed for at leve.

Velkommen til Galleri BeArte, vi håber du vil finde glæde, fred og inspiration gennem vores udvalgte kunstværker.

Beata & Thomas