Ny kunstner: Katarzyna Bułka-Matłacz

Oprettet d.

Ny kunstner: Katarzyna Bułka-Matłacz
Ny kunstner: Katarzyna Bułka-Matłacz
Ny kunstner: Katarzyna Bułka-Matłacz
Når kunst er godt bevæger det os. Når kunst er bedre endnu rykker det os: Det rykker ved vores grænser og åbner op for dybere forståelse og større perspektiv. Det giver os mulighed for at kunne drager længere ind i vores eget følelsesregister, samtidig med at vi lokkes til at søge større og større indsigt for at kunne rumme mere og mere af kunsten og derved øge dens vidunderlige påvirkninger af vores sind og sjæle.

Sådan påvirker Katarzyna Bułka-Matłacz’ skulpturer os. Umiddelbart fascineres vi af historierne i hvert enkelt kunstværk og når først vi er fanget i det smukke eller groteske og lever os ind i eventyret, så kan vi ikke slippe væk og må igen og igen tilbage.

Katarzyna Bułka-Matłacz er anerkendt over hele verden og hun har allerede opnået de største hæderstegn for hendes evner til at skabe det unikke kunstværk. Derfor er det en stor glæde for galleriet, at vi nu kan præsentere hende og give vores mange kunder og partnere muligheden for, sammen med os, at følge hendes mesterlige kunst fremadrettet på tætteste hånd.