Handelsbetingelser

Generelt

At handle kunst på internettet kan have sine udfordringer, for farver og selv størrelser kan variere afhængig af skærme og øjet der kigger. Hos BeArte vil vi gerne have, at du føler dig tryg og sikker, og at du får samme gode service både når du køber, som hvis du fortryder dit køb. Vi overholder naturligvis købeloven og de retningslinjer, som findes for god nethandel, og ønsker derudover at give dig tryghed ved altid at kunne kontakte os via e-mail eller telefon uanset hvad dit opkald drejer sig om.

Er du i tvivl eller har spørgsmål, så husk at vi kun er en opringning eller e-mail væk og at vi altid står til din rådighed.

Virksomhedens kontaktoplysninger

BeArte er en del af Particulair:

Galleri BeArte
(Particulair)
Højtoften 12
2690 Karlslunde
Danmark
CVR-nr. DK34129894
P-nr. 1022635340
E-mail: bea@bearte.dk
Telefon +45 31 51 60 66

Betaling

På BeArte kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og øvrige kreditkort.

Du kan også foretage en bankoverførelse efter forudgående aftale.

Elektroniske betalinger hæves altid først på dit kort, når varen afsendes. 

Levering

BeArte leverer til kunder uanset hvor de bor. Alle priser på vores hjemmeside er ekskl. leveringsomkostninger og inkl. dansk moms (25%). Vi benytter Postdanmark/PostNord, GLS og DHL som transportør.

Vi leverer normalt inden for 3-5 arbejdsdage (Danmark). I enkelte tilfælde må du dog påregne leveringstider op til 14 dage og specielt på bestillingsvarer. Vi skal dog nok holde dig løbende orienteret, ligesom du altid kan kontakte os, hvis tålmodigheden driller.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Læs mere hér på forbrug.dk: http://www.forbrug.dk/Hotlinen/Fortrydelses-ved-handel-paa-nettet?tc=498266BC9C6F4819922836FB0251FE5B

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din ordre i fysisk besiddelse.

Når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, gælder fortrydelsesretten indtil sidste vare er modtaget.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende e-mail til bea@bearte.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan bruge forbrug.dk’s formular (https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3), eller blot selv formulere din mail. Vi sender dig en bekræftelse på din mail efter at vi har modtaget den.

 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du kan læse mere om fortrydelse på dette link: http://bearte.dk/fortrydelsesret/


Returnering

 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og herunder forsikring. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord pakke varen ud og iagttage den hvor du ønsker det, men du må ikke ændre på den eller beskadige den.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du hele det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til afsenderen af varen. Husk at gemme oplysningerne herom eller kontakt os hvis du er i tvivl.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav uden forudgående aftale, så husk at kontakt os inden.

 
Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:

Galleri BeArte
Højtoften 12
2690 Karlslunde
Danmark
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Du kan læse mere om reklamation her: http://bearte.dk/reklamationsret/

Persondatapolitik

 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Particulair og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.bearte.dk er Beata Piechocka.
 
Som registreret hos BeArte (Particulair), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: bea@bearte.dk.

 
Klageadgang
 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Bearte Piechocka. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 04-05-2017