Niklas Gyllin

Niklas Gyllin (1981) er en svensk kunstner, der med sine egne ord har dedikeret sit liv til kunsten. Niklas elsker skabelsen inden for kunsten; Måden farven, uden grænser og forenet med mennesket, formår at danne interessante objekter. I hele sit liv har Niklas har været interesseret i mennesker og deres følelser. Alle disse udtryk i naturen og mennesket, der forsvinder så hurtigt og flygtigt. Hans passion for kunst er at fange disse indtryk. At skabe et tidløst udseende, en følelse eller en hændelse taget fra naturen som ellers vil gå tabt. Niklas forsøger at udvikle sig selv i hvert penselstrøg og hvert maleri, han formår at skabe.

Niklas arbejder hårdt med sine malerier, indtil han er rigtig tilfreds med resultatet. Han vil have, at vi iagttagere, kan se både de dårlige og gode dage i hans malerier. Derfor vil du finde en balance mellem mørke og lyse farver, der definerer Niklas i hans virkelige liv og i hans egen rejse.

Niklas arbejder lidenskabeligt med ekspressionisme og spontan realisme. I hvert maleri arbejder han hårdt for at bringe så meget realisme i sit arbejde som det er muligt og forsøger at finde balancen mellem de stilarter, han kan lide og er tiltrukket af.

Niklas har deltaget i forskellige udstillinger i Sverige. I 2017 vandt han en førstepris for sit maleri 'The Journey 2'.

2018: Udstillet på Limhamn Hamn Festivalen, Sverige

 

{{amount}}