Magdalena Rytel-Skorek

Magdalena Rytel-Skorek. Hun blev født i 1976, i Warszawa, hvor hun stadigvæk bor og arbejder. Kandidat fra Kunsthøjskolen i Warszawa og Fakultetet for malerkunst ved European Academy of Arts i Warszawa, hvor hun studerede under tilsyn af rektor Antoni Fałat. I 2001 modtog hun sit eksamensbevis fra den grafiske designafdeling under ledelse af prof. Julian Pałka.
 
Hun beskæftiger sig med olie- såvel som med akrylmaleri og tegning, men de fleste af hendes værker er olie på lærred. I øjeblikket er Magdalena involveret i vægmaleri, easel maleri og batik. Hendes malerier blev præsenteret i Society of the Friends of Fine Arts og i The Gallery of the President i Warszawa.
 
Deltager og vinder af forskellige konkurrencer, herunder pastellbiennalen, bogen/illustrationens kunst (grand prix i den første polske udgave af Art Battle). Magdalenas værker findes i forskellige gallerier af samtidskunst. Hun deltager også i mange udendørs arrangementer og udstillinger relateret til kunst. Siden 2001 har han været medlem af sammenslutningen af ​​polske kunstnere og designere i Warszawa.
 
Seneste udstillinger:

2016: Wolskie Kulturcenter, Warszawa, Polen
2015: MŁODA SZTUKA, Warszawa, Polen

 


{{amount}}