Katarzyna Jurczenia

Katarzyna Jurczenia. Dimmiterede fra Arkitekt Fakultetet på WSEiZ. Hun har en grad inden for interiørdesign fra prof. Andrzej Wyszyński. I 2005-2007 studerede hun skabelsen af plads på Kunstakademiet, hvor hun fik en grad i kunst med speciale i skabelsen af rummet. I 2013-2015 kørte hun sit eget forlag, hvor hun månedligt offentliggjorde interiørdesign og indretning. Professionelt har hun været involveret i grafisk design i 10 år. Hun arbejder i øjeblikket som kunstdirektør i Warszawa.

Katarzyna Jurczenia er indretningsarkitekt, grafiker, webdesigner, billedkunstner og træner inden for computerprogrammer. Hun har bevist sine evner som grafisk webdesigner hos forskellige reklamebureauer. Hun er skaber af sit eget ILOBAHIE mærke. Katarzyna er konstant interesseret i sociologi af byrum.

 
Kunst har altid været en del af hende. Hun sætter pris på udnyttelsen i former og pladsen til kontemplation. Hun elsker abstraktioner, der gemmer mere end nogen umiddelbart tror. Hendes motto, som hun forsøger at kæmpe med, er: "Rummets fulde af indtryk er plads afhængig af kunst.

Udstillinger: 

2016: Udstillinger som en del af Museums 'Nat | GDEL, Warszawa
2014: Udstilling af plakater "På vrede Valentinsdag" | MiTo Art, Warszawa

 


{{amount}}