Jolanta Haluch

Jolanta Haluch. Kandidat fra Arkitekturafdelingen ved Universitetet for Teknologi i Krakow. Hun bor og arbejder i Krakow. Hun er bygningsarkitekt, indretningsarkitekt, interiørdesigner og kunstmaler, og er kendt for at bruge teknikker med til kul, blæk og tør pastel. Jolanta er også forfatter til flere bøger.

Jolanta Haluchs intime kugle af kreativitet findes i hendes maleri. Gennem hendes malerier når hun "dybt ind" følelser, det er en måde at røre ved, hvad der ikke er indlysende. Hun udtrykker dette som "... En omdannelse af erfaring til noget, der driver os til at gå videre."

Jolanta's aktive design-, maleri- og ledelsesaktiviteter skete primært i perioden 2001-2010 - på det tidspunkt blev der oprettet en række projekter og implementeringer til private ordrer. Hun har designet indretning for 12 restauranter i Krakow og deltaget i flere projekter relateret til opførelsen af ​​Jagiellonian University. Samme periode falder sammen med hendes arbejder inden for kunstnerisk metalarbejde, skabelsen af ​​de sakrale objekter.

Jolanta var tæt forbundet med Danmark i 80'erne med deltagelse i Arkitektforeningen i Aarhus, flere rejser til og ophold i København, gadeaktiviteter og udstillinger af sine værker på forskellige steder rundt om i København.

Hun har haft mange af street art udstillinger i Europa - Spanien, Frankrig. Jolanta samarbejder primært med gallerier i Krakow og deltager i forskellige auktioner.

Deltagelser:

1985 - Studiekongres for arkitektur, Lissabon
1982-86 - Maleri Plenarier, Arkitektfakultet ved Krakow University of Technology, Krakow

 


{{amount}}