Justyna Kochanowska

Justyna ser sit keramiske værksted som et rum, hvor hendes kreative energi forener håndværk, alkymi og hendes indre syn og tanker, med direkte henvisning til livets usædvanlige objekter, som hun ser dem i de omgivelser hun befinder sig i: Det maleriske bjergområde i Kłodzko dalen ved foden af Trójmorskiego Wierchu, hvor stilheden i naturen føder friheden og mangfoldighed af former, og som hver dag kan ændres og få en ny personlig betydning.

Justyna er født i 1980 i Klodzko og er kandidat fra Wyższego Studium Fotografii "afa" i Wroclaw, hvor hun modtog sit diplom (2002) som Master of Arts, og som hun forsvarede i juli 2006 på fakultetet for Fine Arts, University of Zielona Gora. 

Hendes fotografiske værker er udstillet i hjemlandet Polen og internationalt. 

Siden 2007 er et nyt område af hendes kreativitet blevet den keramiske verden, som vi er stolte af at kunne fremvise for vores kunder og besøgende i galleriet. Justynas' keramiske kunst er unik og ikke kun i skabelsen og emnerne hun beører og gengiver, men ligeså meget i hendes særegne måde at arbejde med de keramiske tenikker, farver og former. Som hendes fotografier fortæller hver keramisk genstand sin egen spændende historie.

Hun har deltaget i udstillingerne:

 
„Dotyk poznania”, Galleri „Na Odwachu”, Wrocław, 2001
„Fotografia”, en udstilling af den fotografiske klub Kłodzkiego, Kłodzki Ośrodek Kultury, 2002
„Dotknięcie realności”, (BWA Wrocław 2003; Poznań 2003; Prazsky dum fotografie, Praga, 2003)
„Fotografinnen aus Wrocław”, Galerie am Prater, Berlin, 2003
„Zima“, en udstilling af den fotografiske klub Kłodzkiego, Kłodzki Ośrodek Kultury, 2004
„Ciało bez granic”, Dresden, 2004
„Sumina Mati”, Klodzki Kulturcenter, 2006

 


{{amount}}