Anna Zalewska

Anna Zalewska, født i 1985. Fra begyndelsen fascinerede kunst hende i bred forstand.

Hun begyndte at male på Lycée of Fine Arts i Poznan, men hun blev først bevidst om kunstens glæde og fuldt ud engageret i malerikunsten under sine tekniske studier.

Anna søger konstant nye muligheder og inspiration i sin moderne kunst. Hendes stil har i årevis defineret klarhed i jagten efter perfekte geometriske forme. I hendes malerier kan man tydeligt se et stærkt fokus på menneskets form og en opposition mod de gænge regler for perspektivet.

De mange objekter der findes i hendes malerier er alle sammen i samme særprægede stil: Stærk geometri, klare nuancer, skarpe konturer og et klart defineret tema.

Processen med at skabe nye kunstværker bliver konstant fornyet. Ved hvert nyt maleri arbejder Anna bevidst med at perfektionere sine teknikker, ligesom hun integrere nye teknikker og farvekombinationer i sine let genkendelige malerier. Hendes konstante forbedringer og forsøg med farvernes kombinationer og nye teknikker, skaber unikke kunstneriske effekter og fantastiske indtryk for iagttageren.

Kompositionen i Anna’s malerier er defineret klart og giver rum for at iagttagerens følelser let kan arbejde gennem de mange indtryk. Hvert maleri har sin egen poetiske titel, der referer til de følelser og tanker Anna brugte til at skabe sit unikke kunstværk.

Udstillinger:


2018: Kollektiv udstilling 'Sztuka Teraz' Nationalmuseet i Krakow
2017: Kunstmesse ARTEHOS 2017 Barcelona, Spanien

2017: "Reality Abstracts" Galleri NEXT Bydgoszcz, Polen
2015: "Jasiński & Friends IV" Amaristo, Nationalteateret, Warszawa, Polen
2014: "VariArt" Slot Międzylesie, Polen
2012: "Ingen børn - der er mennesker" Warszawa, Polen

 

 


{{amount}}