Joanna Polkosnik

Født i 1981 i Hajnowka, Polen.
 
Joanna Półkośnik studerede ved Fakultetet for Arkitektur og Byplanlægning ved Bialystok’s Tekniske Universitet, og uddannede sig med æresbevis.

Fortællinger fra Podlaskie Voivodeship: Skabelsen føles som et intimt billede af ens egen virkelighed, hvad det omgiver, indtager og fanger i et givet øjeblik af livet. På nuværende tidspunkt er det primært landskabet i Narew Narrows Park hvor Joanna bor, der optager hende. Hun observerer de omkringliggende dyr og fugle og placerer dem derefter på en abstrakt baggrund. Realistisk reproducerede skabninger dukker op på en følelsesmæssig, farverig baggrund. Det er en syntese af realistisk opfattelse af naturen med subjektiv følelsesmæssighed.

 
Tegning og maleri har nærmest fra hendes fødsel været en kær ledsager og hvad der fylder hende med den største passion. I Joannas egne ord: ”Jeg kan godt lide, når billedet tager form af en skildring, der kortlægger alle elementer perfekt, modsiger sig selv og ofte søger en forenkling når det behandles grafisk og farver og konsistens ændres fra virkelighed til fantasi”.

 


{{amount}}