Jolanta Herma-Pasińska

Jolanta Herma–Pasińska
 
Født i 1975 i Bielsko Biała.
The Academy of Fine Arts Hun dimmiterede fra The School of Fine Arts in Bielsko-Biała og studerede efterfølgende på i Wroclaw i afdelingen: Unique Ceramics and Glass.

Jolanta's keramik er både udfordrende og rolig på samme tid. Den vækker nysgerrighed og lader tankerne danne historier og forestillinger, ligesom den ro og balance med sine enkle linjer og rolige farvenuancer. På én gang syntes den minimalistisk og samtidig kompliceret. Jolanta's keramiske værker er ikke anonyme, men sætter deres præg på rummet og viser den besøgende en stilart i ekstrem høj kvalitet og klasse. Det er ikke til at tage fejl af, når vi betragter Jolanta's værker eller ser dem på besøg.

I Jolanta's portefolie spænder hun over keramiske brugsemner til skulpturer; Fra unikke emner til serier; Fra brugskunsten over skulpturer til interiør kunst og dekoration.

Er du interesseret i Jolanta's interiør kunst eller skulpturer, kan de fleste emner skabes i de størrelser du ønsker. Kontakt os og vi kommer gerne med gode råd og vejledninger, ligesom, naturligvis, priser på din forespørgsel. Husk blot, alt keramisk kunst udføres i hånden i manuelle processor og tager den tid det tager og resultatet vil altid respektere kunstnerens frihed inden for sit kreative virke, med respekt for opgaven naturligvis. 

Eksamener og priser:
 
1999 - Scholarship fra The Ministry of Culture and Arts
2011 - National competition "Sonata ceramic" - Grand Prix
2011 - International biannual of Ceramics | Kapfenberg, 2011 "Inside out" - award

 


{{amount}}