Anna and Vladyslav

Fantastisk ungt kunstnerpar fra Ukraine. De kombinerer deres kærlighed til hinanden med kærligheden til kunsten. De maler sammen. Anna, som en veluddannet kunstner, giver malerierne deres første form; Vlad som en talentfuld amatør, giver kunstværket den endelige berøring. Er deres tilgang ikke fantastisk? Deres kunst er unik, så sørg for at du ikke går glip af den! Vi er glade for at præsentere de to unge, talentfulde og forhåbentlig fremtidigt succesfulde kunstnere i begyndelsen af ​​deres karriere.

 

Anna Dobzhanskaya blev født i Cherkasy (Ukraine) i 1999. Vladyslav Sabo blev født i Cherkasy (Ukraine) i 1995. Nu bor Vlad og Anna i hovedstaden Kiev, i Ukraine. Anna studerer i øjeblikket på Kyiv National University of T. Shevchenko (hendes hovedfag er engelsk, fransk og spansk filologi). Hun tog eksamen fra Kunstskolen ved ​​Daniel Narbut (Cherkasy) i 2016. Vlad har altid ønsket at prøve sig selv af med kunsten og han er meget ambitiøs og talentfuld i sit ønske, man kan let kalde ham en naturfødt kunstner.

 

Anna fortæller: "Jeg har altid følt og været påvirket af den omgivede skønhed, og Vlad inspirerer mig også på mange måder. Vores verden er smuk. I vores værker skildrer vi et personligt syn på verden, universet og naturen. Det er vores drømme og vi tror, at vi er en del af noget "større".

 

Deres første udstilling: «Collaborative Art: Pain 9, Space Warriors» - Vagabond Café & Vintage Corner, Kiev - 2018


{{amount}}