Alfie Bowen

Alfie Bowen, 1998, England.

 

Alfie Bowen startede sin professionelle karrierer med fotografering i 2014 efter en livslang interesse i vores naturlige verden. Han var træt af at se, hvor lidt der bliver gjort for mange arter over hele verden og besluttede derfor at bruge sin kærlighed til fotografering for at øge vores bevidsthed om naturen omkring os.
 

I Alfies egne ord: "Folk har en tendens til at bryde sig mere om de ting, de elsker; Jeg håber at få folk til at blive forelsket i vores naturlige verden, så vi kan redde den, før det er for sent. Vi deler vores planet med mange andre arter, og det er vores ansvar at passe på dem og sikre, at de trives for fremtidige generationer at nyde. I øjeblikket er vi i gang med at blive husket som den generation, der lod elefanten uddø - vil vi virkelig forlade denne jord med det ry der for evigt vil hænge over os?".
 

Bowen undersøger altid den art, han ønsker at fotografere, før han i bogstaveligt forstand sætter sine fødder i markens muld: "Det er vigtigt at kende emnets adfærd og at være opmærksom på de billeder, der allerede eksisterer - der er ikke plads til det verdslige i mit arbejde".
 

Timer er investeret i hvert fotografi for at sikre, at de er af højeste kvalitet. Bowens arbejde er blevet vist af BBC og hænger i huse i Spanien, Amerika og Frankrig. I 2017 præsenterede han første gang sine arbejder på udstilling og kunne glædes over at have alt udsolgt på kun fire timer.

Bowen er ikke kun et smukt billede af vores naturlige verden, men det er også en solid investering, da værdien af hans arbejde fortsætter med at stige. Alfie Bowen er en hurtigt voksende kunstner, der har samlere i mere end 15 lande rundt om i verden. Salget af hans kunstværker fortsætter med at vokse på årsbasis - 2018 oplevede dobbelt salg af 2017 i første halvår. Efterspørgslen løfter konstant priserne på sit arbejde på tværs af hele det internationale marked.
 


{{amount}}