Svetoslav Stoyanov

Svetoslav Stoyanov, født i Gabrovo, Bulgarien, idag bosiddende i London, UK.

Under indflydelse af min onkel, der også er kunstner, begyndte jeg at male fra en tidlig alder. Til at starte med var min kunst inspireret af naturen og varmen fra de gamle bulgarske huse. Senere, som enhver ung mand, kom mit indre oprør og jeg udviklede en passion for rockmusik og surrealisme. Jeg begyndte at male professionelt i 1992, og i de næste 15 år delte jeg min tid mellem at spille keyboards i et rock band og maleriet. Jeg udstillede min kunst i en række gallerier i Bulgarien, og de fleste af mine værker er nu en del af private samlinger i forskellige lande.

I 2007 flyttede jeg til London og bor for tiden i den sydvestlige del af byen. Jeg begyndte at male igen og bruger min lejlighed som mit studie. Mine foretrukne medier er olie på lærred og min stil surrealisme og magisk realisme. Med min kunst forsøger jeg at sammenbringe skønheden og delikatessen af ​​verden omkring os og få det menneskelige sinds storhed ud på mit lærred. Jeg maler i realistiske træk i en imaginær sammenhæng. For mig bør der ikke være nogen regler og begrænsninger i kunsten; Kun tankefrihed.

 

The International Confederation of Art Critics skriver om Svetoslav Stoyanov's kunst

 

Vi er glade for at kunne annoncere, at Svetoslav Stoyanov har modtage en fantastisk slot kritik fra ICAC. Du kan læse deres udtalelse her.


Udvalgte udstillinger:

2014: Kensington Close Hotel - London
2013: Exhibition at Art Gallery - Tetbury(UK)
2012: ''Parallax:The international artist fair'' in Chelsea (London)
2012: Exhibition at Art Gallery - Tetbury(UK)

 

{{amount}}