Om galleriet Bearte

Jeg hedder Beata. Mine venner kalder mig Bea.
 
Danmark er mit andet hjemland, hvor mit hjerte slår. Jeg elsker smukke ting, der gør vores miljø unikt; Som definerer vores personlighed og skaber atmosfære og følelser.
 
Jeg er kunstnerisk uddannet fra Art School i Warszawa. Jeg laver selv forskelligt kunsthåndværk og har mange kunstnere blandt mine venner.

Galleri BeArte giver dig adgang til enestående kunst, som er vanskeligt at få i nærliggende butikker.
Hvis du ønsker at eje et sjældent og usædvanligt kunstværk, eller hvis du ønsker at give din familie eller en ven en utraditionel gave og du selv elsker skønheden i kunst og kvalitet, inviterer jeg dig ind i mit galleri.
 
De fleste af vores værker er unikke kunststykker. Lignende kan i nogle tilfælde laves på bestilling efter samråd med kunstneren. Du er naturligvis altid velkommen til at spørge, også hvis du selv har idéer eller ønsker.
 
I min portefølje har jeg også forbrugskunst, der tilbydes af specialiserede producenter og kunsthåndværkere, som laver begrænsende partier af forskellige unikke serier.

Til at hjælpe mig med vores internationale kunstnere og klienter, har jeg assistance fra min private partner Thomas, der er dansk og har arbejdet internationalt siden 1996. Sammen er vi et stærkt team...)

 

Kunst har ingen grænser, kunst har ingen nationalitet
Jeg byder dig velkommen i mit galleri
Bea
 
Jeg maler på canvas    
   
Jeg maler på silke - silketørklæder    
Jeg laver decupage