Unik gave

Verdens bedste gave er en unik gave

Har du brug for den perfekte gave til en rund fødselsdag, et bryllup, et jubilæum eller blot til en du holder ekstra meget af, så lad os hjælpe dig.


Sammen kan vi skabe en helt unik gave, udført af en af vores kunstnere.

Hvis du har en god idé eller har set noget du syntes er spændende, så del det med os og lad os finde et design der passer. Vores kunstnere kopierer ikke andres værker eller varemærker, men du kan bruge alt til inspiration, når du udvikler dine egne idéer. Har du brug for hjælp, står vi naturligvis til din rådighed og kommer gerne med forslag.

Når vi har modtaget din henvendelse vil vi finde den kunstner, der bedst vil kunne skabe dit unikke kunstværk. Sammen med kunstneren udarbejder vi et forslag og giver dig en fast pris. Når du har godkendt vores forslag, sender vi dig en ordrebekræftelse, som du skal underskrive og sende retur. Herefter starter skabelsesprocessen. Et kunstværk tager mellem 4-8 uger at skabe, så husk at komme i gang i god tid.

Inden værket afsendes, modtager du en e-mail med billeder af værket. Sammen med billederne vedhæfter vi en faktura, som du skal betale. Når vi har modtaget din betaling sendes kunstværket samme dag.  

Vær opmærksom på, at der ikke gælder fortrydelsesret på bestillingsværker og husk også, at selvom kunstnere vil respektere dine idéer, vil han eller hun altid sætte sit personlige præg på det endelige værk.

Er du interesseret i at bestille et unik kunstværk, så kontakt os via vores kontaktformular og vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

Med venlig hilsen
Bea
En unik gave bliver til

Her kan du se hvad en af vores kunstnere skabte til en kunde, der havde forelsket sig i et vidunderligt glasfad, der desværre blevet solgt til anden side.

et betød imidlertid, at vi kunne tilbyde hende et helt unikt fad i stedet, hvor hun fik medbestemmelse på størrelse og farver.

Der er ikke noget at sige til, at kunden blev lykkelig.

 


 
 
 

{{amount}}